8 C
Skopje
понеделник, јуни 18, 2018
дома Блог Страница 3

Хотел Tecimen

Хотел Tecimen Хотел TECIMEN 2 ** се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со ТВ, балкон, клима. На гостите на располагање им се нуди и сеф на рецепција. Во склоп на хотелот се наога и ресторан, бар и мал базен. На гостите им е овозможено и користење на Wi-Fi.   Термини цена по особа Термини Цена по...

Хотел Ogerim

ТУРЦИЈА ЛЕТО 2018 Хотел Ogerim   Хотел  OGERIM ** се наоѓа на само 600 метри од најпознатата плажа Ladies Beach. Хотелот има 25 соби целосно опремени со тоалет, туш,фен и балкон. Во склоп на рецепција има сеф кој што  е на располагање на гостите. Исто така на гостите им е достапно и користење на Wi-Fi.   Термини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа 01.06-11.06 119€ 11.07-21.07 189 € 20.08-30.08 189...

Хотел Melike

Хотел Melike Хотел  Melike *** се наоѓа на 50 м од плажата Ladies Beachi  2 km  од центарот на градот. Хотелот расоплага со надворешен базен ,  со бар, соба за забава која вклучува пикадо, пинг понг . Хотелот има  72 соби, повекето се со поглед на море, опремени се со тв, мини бар,  wi –fi, фен за коса.   Термини цена по особа Термини Цена...

Хотел Costa City

Хотел Costa City Хотелот се наоѓа на 250м од плажа и во близина на центарот на Бодрум. Има надворешен базен и градина. Секоја од собите има ТВ, мини бар сопствена бања.   Термини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа 01.06-11.06 240€ 11.07-21.07 340€ 20.08-30.08 340€ 06.06-16.06 240€ 16.07-26-07 340€ 25.08-04.09 340€ 11.06-21.06 240€ 21.07-31.07 340€ 30.08-09.09 305€ 16.06-26.06 290€ 26.07-05.08 340€ 04.09-14.09 270€ 21.06-01.07 340€ 31.07-10.08 340€ 09.09-19.09 270€ 26.06-06.07 340€ 05.08-15.08 340€ 14.09-24.09 270€ 01.07-11.07 340€ 10.08-20.08 340€ 19.09-29.09 230€ 06.07-16.07 340€ 15.08-25.08 340€ 23.09-04.10 230€   Во цената е вклучено: 10 ноќевања на база на појадок и превоз. Дете од 0 до 5,99 години само превоз 60 евра Дете од...

Хотел Costa Centro

ТУРЦИЈА ЛЕТО 2018 Хотел Costa Centro ( http://www.hotelcentrobodrum.com/ )     Хотелот се наоѓа во центарот на Бодрум, на 800 м од плажа. Хотелот има надворешен базен. Секоја соба има ТВ со сателитска, балкон и мини бар. Повекето од собите имаат поглед кон базенот или кон градината.   Термини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа 01.06-11.06 180€ 11.07-21.07 320€ 20.08-30.08 310€ 06.06-16.06 200€ 16.07-26-07 320€ 25.08-04.09 285€ 11.06-21.06 200€ 21.07-31.07 320€ 30.08-09.09 250€ 16.06-26.06 200€ 26.07-05.08 320€ 04.09-14.09 250€ 21.06-01.07 200€ 31.07-10.08 320€ 09.09-19.09 250€ 26.06-06.07 260€ 05.08-15.08 320€ 14.09-24.09 230€ 01.07-11.07 320€ 10.08-20.08 320€ 19.09-29.09 210€ 06.07-16.07 320€ 15.08-25.08 320€ 23.09-04.10 210€ Во цената е вклучено: 10 ноќевања на база на појадок и превоз. Дете...

Хотел Baba

ТУРЦИЈА ЛЕТО 2018 Хотел Baba ( http://baba.hotelsbodrum.net/ )   Хотелот се наоѓа на 13 минути пешачење од Бодрум. Хотелот има своја приватна плажа и отворен базен. Повеќето од собите имаат поглед кон базен. Секоја соба има сопствена бања, фен , клима и wi-fi. Термини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа 01.06-11.06 240€ 11.07-21.07 450€ 20.08-30.08 450€ 06.06-16.06 345€ 16.07-26-07 450€ 25.08-04.09 395€ 11.06-21.06 428€ 21.07-31.07 450€ 30.08-09.09 340€ 16.06-26.06 373€ 26.07-05.08 450€ 04.09-14.09 340€ 21.06-01.07 340€ 31.07-10.08 450€ 09.09-19.09 340€ 26.06-06.07 340€ 05.08-15.08 450€ 14.09-24.09 340€ 01.07-11.07 351€ 10.08-20.08 450€ 19.09-29.09 340€ 06.07-16.07 395€ 15.08-25.08 450€ 23.09-04.10 270€ Во цената е вклучено: 10 ноќевања на база на пп (појадок и вечера) и превоз. Дете од 0...

Хотел Sariyaz

Хотел Sariyaz Хотелот се наоѓа во центарот на Бодрум, на 2 км од плажа. Хотелот има надворешен базен, бар на базен, wi-fi. Хотелот располага со 31 соба. Секоја опремена со мини бар, ТВ, клима, Wi-fi.   Термини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа 01.06-11.06 190€ 11.07-21.07 340€ 20.08-30.08 340€ 06.06-16.06 200€ 16.07-26-07 340€ 25.08-04.09 300€ 11.06-21.06 200€ 21.07-31.07 340€ 30.08-09.09 250€ 16.06-26.06 200€ 26.07-05.08 340€ 04.09-14.09 250€ 21.06-01.07 200€ 31.07-10.08 340€ 09.09-19.09 250€ 26.06-06.07 260€ 05.08-15.08 340€ 14.09-24.09 240€ 01.07-11.07 312€ 10.08-20.08 340€ 19.09-29.09 210€ 06.07-16.07 340€ 15.08-25.08 340€ 23.09-04.10 210€   Во цената е вклучено: 10 ноќевања на база на појадок и превоз. Дете од 0 до 5,99 години само превоз 60...

Хотел Nagi Beach

ТУРЦИЈА ЛЕТО 2018 Хотел Nagi Beach ( http://www.nagibeachbodrum.com/home.html ) Хотелот се наоѓа на сама плажа на 4 км од Бодрум. Располага со 75 соби. Хотелот поседува приватна плажа, надворешен базен, два ресторани. Секоја соба има посебна бања, фен, Wi-fi, Тв.   Термини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа 01.06-11.06 450€ 11.07-21.07 530€ 20.08-30.08 530€ 06.06-16.06 466€ 16.07-26-07 530€ 25.08-04.09 506€ 11.06-21.06 482€ 21.07-31.07 530€ 30.08-09.09 466€ 16.06-26.06 490€ 26.07-05.08 530€ 04.09-14.09 450€ 21.06-01.07 495€ 31.07-10.08 530€ 09.09-19.09 440€ 26.06-06.07 510€ 05.08-15.08 530€ 14.09-24.09 420€ 01.07-11.07 530€ 10.08-20.08 530€ 19.09-29.09 400€ 06.07-16.07 530€ 15.08-25.08 530€ 23.09-04.10 400€ Во цената е вклучено: 10 ноќевања на база на пп (појадок и вечера) и превоз. Дете од 0 до...

**Хотел Safir**

Хотел Safir Хотелот се наоѓа на 8 км од центарот на Бодрум. Хотелот има 40 соби. Секоја од собите има ТВ, сопствена бања, мини бар, wi-fi.   Термини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа 01.06-11.06 280€ 11.07-21.07 360€ 20.08-30.08 280€ 06.06-16.06 280€ 16.07-26-07 360€ 25.08-04.09 280€ 11.06-21.06 280€ 21.07-31.07 360€ 30.08-09.09 280€ 16.06-26.06 280€ 26.07-05.08 360€ 04.09-14.09 280€ 21.06-01.07 280€ 31.07-10.08 360€ 09.09-19.09 255€ 26.06-06.07 336€ 05.08-15.08 360€ 14.09-24.09 255€ 01.07-11.07 360€ 10.08-20.08 360€ 19.09-29.09 255€ 06.07-16.07 360€ 15.08-25.08 336€ 23.09-04.10 250€   Во цената е вклучено: 10 ноќевања на база на појадок и превоз. Дете од 0 до 5,99 години само превоз 60 евра Дете од 6 до 11,99 години 20% попуст Во...

Хотел Sun & Sea Beach

TУРЦИЈА 2018 Хотел Sun & Sea Beach ( http://www.sunandseabeach.com/ ) Хотелот се наоѓа на 18 км од центарот на Бодрум. Секоја од собите располага со клима, тв. Хотелот поседува паркинг,24 часа рецепција, отворен базен со игралиште за пинг понг, пикадо. ермини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа 01.06-11.06 332€ 11.07-21.07 510€ 20.08-30.08 510€ 06.06-16.06 356€ 16.07-26-07 510€ 25.08-04.09 470€ 11.06-21.06 390€ 21.07-31.07 510€ 30.08-09.09 470€ 16.06-26.06 416€ 26.07-05.08 510€ 04.09-14.09 470€ 21.06-01.07 461€ 31.07-10.08 510€ 09.09-19.09 443€ 26.06-06.07 470€ 05.08-15.08 510€ 14.09-24.09 380€ 01.07-11.07 478€ 10.08-20.08 510€ 19.09-29.09 380€ 06.07-16.07 495€ 15.08-25.08 510€ 23.09-04.10 360€   Во цената е вклучено: 10 ноќевања на база се вклучено и превоз. Дете од 0 до 5,99 години само превоз...

Понуда по случаен избор

Најнови Понуди

Лајкнете и следете не

0ФановиЛајк
0СледбенициСледи
0ПретплатнициПретплата