Лето 2019

Колавери ресорт
Колавери ресорт
Драч , хотел „Колосеу“
Драч , хотел „Колосеу“
Хотел „Стар Клуб“ – Сончев брег
Хотел „Стар Клуб“ – Сончев брег
Хотел „Јавор“- Сончев Брег
Хотел „Јавор“- Сончев Брег
Хотел „Руби“
Хотел „Руби“
Скијатос
Скијатос
Вила „Фулис“- Полихроно
Вила „Фулис“- Полихроно
Хотел „Св.Елена“ – Сончев Брег
Хотел „Св.Елена“ – Сончев Брег
Апартмани „Лара“ – Чањ (за млади)
Апартмани „Лара“ – Чањ (за млади)
Апартмани „Лара С“ – Добра Вода, Бар
Апартмани „Лара С“ – Добра Вода, Бар
Апартман „Соларис“ – Чањ
Апартман „Соларис“ – Чањ
Апартмани „Лара“ – Чањ
Апартмани „Лара“ – Чањ
Last minute – Dionisiu – Leto 2019
Last minute – Nea Plagia
Last minute – Nea Plagia
Last minute – Leto 2019 – Nea Flogita
Last minute – Leto 2019 – Nea Flogita
Добриниште – Русковец ресорт
Добриниште – Русковец ресорт
Хотел „Арабела“
Хотел „Арабела“
**Сончев брег за млади (до 20 години)**
**Сончев брег за млади (до 20 години)**
** Неа Плагиа **
** Неа Плагиа **
** Неа Флогита **
** Неа Флогита **
Дионисиоу 2018
Дионисиоу 2018
** Драч, хотел „Ориент“
** Драч, хотел „Ориент“
Вила „Митос“ – Калитеа
Вила „Митос“ – Калитеа
Вила „Агапи“ – Полихроно
Вила „Агапи“ – Полихроно
Вила „Параскеви“ – Олимпик Бич
Вила „Параскеви“ – Олимпик Бич
Хотел „Арити“ – Паралија
Хотел „Арити“ – Паралија
Вила „Joana“ Калитеа
Вила „Joana“ Калитеа
Вила „Центар“ – Калитеа
Вила „Центар“ – Калитеа
Вила „Stavros“ Полихроно