Uludag  – Зима 2020/21

Ски центар Uludag, 36km јужно од Бурса, еден од најпознатите зимски ски центри  во Турција. Во минатото попoзнат по Античкото име Olympos Misios , во митологијата познато како место каде сто Боговите ја гледале Тројанската војна. Uludag е највисоката планина во Западна Анадолија, со врвот Кара Тепа (2543m). Иделно за скијање и скијање на даска со стази од 28км и  со  16 ски лифтови.

GRAND YAZICI HOTEL (ПОЛН ПАНСИОН +)
18 ДЕКЕМВРИ  2020-30 ДЕКЕМВРИ 2020
СТАНДАРДНА СОБА 20-24 ДЕКЕМВРИ 2020 18-19 ДЕКЕМВРИ 2020 27-30 ДЕКЕМВРИ 2020
FB+ 25-26 ДЕКЕМВРИ 2020
ЕВРА НЕДЕЛА -ЧЕТВРТОК ПЕТОК-САБОТА НЕДЕЛА –СРЕДА
ПО НОЌЕВАЊЕ ПО НОЌЕВАЊЕ ПО НОЌЕВАЊЕ
ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА 155 € 175 € 175 €
ДВОКРЕВЕТНА СОБА 199 € 225 € 225 €
ТРОКРЕВЕТНА СОБА 279 € 310 € 310 €
НОВА ГОДИНА
СТАНДАРДНА СОБА 27.12-01.01./ 28.12-02.01. 28.12-01.01. /29.12-02.01. 29.12-01.01.
FB+ 29.12-03.01. / 30.12-04.01. 30.12-03.01. / 31.12-04.01. 30.12-02.01.
ЕВРА 31.12-05.01. 31.12-03.01.
ПАКЕТ 5  НОЌЕВАЊА ПАКЕТ 4  НОЌЕВАЊА ПАКЕТ 3  НОЌЕВАЊА
ПО НОЌЕВАЊЕ ПО НОЌЕВАЊЕ ПО НОЌЕВАЊЕ
ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА 235 250 259
ДВОКРЕВЕТНА СОБА 305 330 345
ТРОКРЕВЕТНА СОБА 419 456 475
01 ЈАН 2020-27 ФЕВ 2021
СТАНДАРДНА СОБА 01 ЈАН 2021. 01 ЈАН 2020. 24 ЈАН 2021-27 ЈАН 2021 28 ЈАН 2021-30 ЈАН 2021.
FB+ 27 ФЕВ 2021. 27 ФЕВ 2021. 31 ЈАН 2021-03 ФЕВ 2021 31 ЈАН 2021-06 ФЕВ 2021.
ЕВРА НЕДЕЛА -ЧЕТВРТОК ПЕТОК-САБОТА НЕДЕЛА –СРЕДА ЧЕТВРТОК-САБОТА
ПО НОЌЕВАЊЕ ПО НОЌЕВАЊЕ ПО НОЌЕВАЊЕ МИН 3 НОЌЕВАЊА СМЕСТУВАЊЕ ПО НОЌЕВАЊЕ
ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА 175 195 199 235
ДВОКРЕВЕТНА СОБА 225 250 265 305
ТРОКРЕВЕТНА СОБА 310 345 365 425

 

 

KAYA ULUDAG    ( ALL INCLUSIVE  )
2020-2021 ЕВРА
 СТАНДАРДНА СОБА 11.12.2020 – 19.12.2020 20.12.2020 – 29.12.2020 30.12.2020 – 02.01.2021
РАБ.ДЕН. ВИКЕНД РАБ.ДЕН. ВИКЕНД НОВА ГОДИНА

МИН. 4 НОЌЕВАЊА

95 129 109 155 239
03.01.2021 – 09.01.2021 10.01.2021 – 23.01.2021 24.01.2021 – 06.02.2021
РАБ.ДЕН ВИКЕНД РАБ.ДЕН ВИКЕНД МИН. 3 НОЌЕВАЊА
СТАНДАРДНА СОБА 109 159 129 175 200
07.02.2021 – 27.02.2021 28.02.2021 – 06.03.2021 07.03.2021 – 20.03.2021
РАБ.ДЕН ВИКЕНД РАБ.ДЕН ВИКЕНД РАБ.ДЕН ВИКЕНД
СТАНДАРДНА СОБА 129 175 109 155 99 129
ПОПУСТ
ПЕРИОД ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ПЕРИОД НА СМЕСТУВАЊЕ ПОПУСТ
ЗАПОЧНУВА ЗАВРШУВА ЗАПОЧНУВА ЗАВРШУВА
20.09.2020 30.11.2020 11.12.2020 20.03.2021 10%

*цена по особа во двокреветна соба / по ноќевање.

 

 

Во цената не се вклучени следниве услуги:

  • Авионски превоз со аеродромски такси со Пегасус ( по лице 20 кг вклучен багаж + 7 кг рачен багаж) од 135 eur
  • Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел во Uludag – аеродром (Sabiha Gokcen),цена по особа

 

1 Pax 2 Pax 3  Pax 4 Pax 5 Pax 6 Pax
SABIHA GOKCEN аеродром  – ULUDAG 225 Euro  135  Euro 96 Euro 96 Euro 90 Euro 88 Euro

 

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Екстра трошоци во хотел
  • Цена за бебе ,возраст 0-1,99 изнесува 40 еур само авионски превоз
  • Цена за дете од 02 до 6,99 години 130 еур само авионски превоз

 

Важна напомена:

  • Горенаведените цени не ги гарантираме.Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!!
  • Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)
  • За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето
  • Важно:За резервација задолжителна уплата од 100%,и ако се откаже резервацијата се плаќаат пенали од 100 %.
СПОДЕЛИ
Претходна понудаZanzibar
Следна понудаAntalija so avion

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука