Лето 2020 – Сончев Брег, Бугарија

Понуда за млади до 18 години

Хотел „Клуб Стар“

Местоположба:

Детскиот и младешки центар “STAR CLUB” се наоѓа во јужниот дел на комплексот  “Star Club”,во Сончев брег, на 250-300 м. од морската плажа. Лагерот е обезбеден деноноќно, достапот на надворешни лица е ограничен, територијата е заградена. Базата се наоѓа близу до дискотеките “Cacao beach”, “Bedroom”, “Брилјантин”.
Песокот е ситен и златен, водата е чиста, а морското дно без камења и дава можност да се отиде подлабоко во морските длабочини.

 

ИНФРАСТРУКТУРА:

 • 1 голем олимписки базен (широчина: 18м./9м., длабочина 1.30 м.), 2 мали базени (9м./ 3.50м., длабочина 1м.);
 • Два опремени фудбалски терена со величини 40м. /20м. и 45м/25м покриени со трева,кои се удобни за спроведување на тренинзи и спортски натпревари од мал карактер.
 • Два опремени терена за кошарка со величини 25 м. /15м. покриени со трева,кои се удобни за спроведување на тренинзи и спортски натпревари од мал карактер
 • Опремен терен за одбојка покриени со трева,кои се удобни за спроведување на тренинзи и спортски натпревари од мал карактер
 • Голема покриена сала (250 квадратни метри) со ламинат за танци, забави, дневни и вечерни програми, проби на танцови групи, анимација; проекции на филмови;
 • професионална кореографска сала со величини 14 х 12 метра, височина 7 метра, опремена со просторија  за балет, огледала, професионален под за балет, соодветна за гимнастичари, танцови групи, акробатика, бојни спортови;
 • сцена со дрвен под со величини 10м./10м. за тренинзи и репетиции на танцови групи  за време на фестивалот, претстави и анимациска програма;
 • 1 ресторант со отворена  тераса за 400 места;
 • Интернет WiFi (со доплата);
 • Автомати  за игри и достап до интернет (се доплаќа);
 • Медицинско обслужување: медицинскиот кабинет со изолатор кој што работи деноноќно. Во комплексот работи квалифициран медицински персонал. Итната медицинска помош е достапна деноноќно. Медицинскиот центар има на располагање амбулатна кола. Кога е неопходно  болниот се носи  во болница, која што се наоѓа на 2 км. од младешкиот центар (5 мин.). Трошоците за сите медицински услуги се опфатени од осигурителните компании. Медицинското осигурување за деца е задолжително;
 • менувачница.

Сместување:

Сместувањето е во соби и апартмани. Во секоја соба (самостостојни или во апартмани) има две или 3 легла, ноќни шкафчиња, биро, огледало, гардеробер. Во апартманите има по 1 телевизор, 1 ладилник, минимум еден балкон.

 

 

Цена: 172 евра (10.664 ден.)

 

 

Во цената е вклучено:
 • 7 ноќевања со вклучени појадок, ручек и вечера во хотел „Клуб Стар“
 • Превоз
 • Организација и водство на патувањето
 • Можност за придружник – професор со групата млади лица

 

 

 

Исхрана: All Inclusive light на шведска маса по предвремен усогласен распоред:

 • Појадок 08.00-10.00,
 • Ручек 12.00-14.00,
 • попладневна закуска 16.00,
 • вечера 18.00-20.00,
 • целодневна минерална вода.
 • Прва исхрана  во денот  на сместување – вечера (или попладневна закуска), последен оброк  во денот на заминување – ручек!

ВНИМАНИЕ!!!

Секој турист плаќа при сместувањето аванс во износ  на 20 лева за евентуални материјални штети. Депозитот се враќа во денот на заминувањето.

 

 

СПОДЕЛИ
Претходна понудаHotel „Ayma“

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука