Лето 2020

Сончев Брег, Бугарија

 

 

 

-15% попуст за рана резервација до 31.03.2020 и 50% отплата до 15.04.2020

-10% попуст за рана резервација до 30.04.2020 и 50% отплата до 15.05.2020

 

 

 

Попусти (aпп со 1 спална):

 • Дете 0-1,99 години = гратис;
 • Прво дете (2-11,99 години), со двајца возрасни = 50%;
 • Второ дете (2-11,99 години), со двајца возрасни = гратис;
 • Трет возрасен = 30%;
 • Прво дете, со тројца возрасни = гратис;

Попусти (апп со 2 спални):

 • Дете 0-1,99 години = гратис;
 • Прво дете (2-11,99 години), со четири возрасни = 50%;
 • Второ дете (2-11,99 години) = гратис;
 • Петти возрасен = 30%;
 • Шести возрасен = 50%;
 • Прво дете, со 5 возрасни = гратис;

 

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука