🌹 8-ми март – еднодневна екскурзија – Лесковац🌹

🕛 Термини: 09.03.2019 и 10.03.2019

🔹 Цена: 1500 денари ( на 2 рати )

🔹 Во цената е вклучено:
– Превоз
– Организиран ручек во етно ресторант – Грош, Лесковац
– Посета на Лидл
– Организација и водство на патувањето

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука