Комплекс Колосеу се наоѓа на 7км од Драч, во туристичка населба Голем , на 80-100м од плажа. Располага со 1/2 , 1/3, 1/4 студиа и 2/2 апартмани со клима (вклучена во цената), фрижидер, тераса, wi-fi, телевизор, ресторант (шведска маса).

Термини лето 2019:

– Јуни: 31.05-08.06/07.06-15.06/14.06-22.06/21.06-29.06/

– Jули :28.06-06.07/05.07-13.07/  12.07-20.07/  19.07-27.07/ 26.07-03.08/

– Август:02.08-10.08/  09.08-17.08/ 16.08-24.08/ 23.08-31.08

– Септември: 30.08-07.09/ 06.09-14.09/ 13.09-21.09/  20.09-28.09

 

Цена ( јуни и септември ): 
– 1/2, 1/3, 1/4 студио или 2/2 апартман – 135 евра (8370 денари)
( 100м. од плажа, исхрана во ресторант Колосеу)
– 1/2, 1/3, 1/4 студио или 2/2 апартман – 125 евра (7750 денари)
(на 500м. од плажа / исхрана во Бесани)
– 1/2, 1/3, 1/4 студио  – 130 евра (8060 денари)
( на 100м. од плажа, без клима, исхрана во ресторант Колосеу)

 

 

Цена ( јули и август ): 
– 1/2 студио – 165 евра ( 10230 денари)
– 1/3 студио или 2/2 апартман – 145 евра (8990 денари)
( 100м. од плажа, исхрана во ресторант Колосеу)
– 1/2 студио  – 150 евра ( 9300 денари )
1/3 студио или 2/2 апартман – 135 евра (8370 денари)
(на 500м. од плажа / исхрана во Бесани)
– 1/2 студио – 145 евра (8990 денари)
– 1/3, 1/4 студио  – 130 евра (8060 денари)
( на 100м. од плажа, без клима, исхрана во ресторант Колосеу)

 

Контакт: 070-336-307 / 033-270-765

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука