ВЕЛИГДЕН И 1 ВИ МАЈ – 2019 – ДРАЧ

ПЕРИОД 26.04. – 30.04.

КОМПЛЕКС КОЛОСЕУ

Поаѓање на 26 април (петок) во 16 часот од автобуска станица Авто Атом Кочани.Аранжманот се состои од 3 полни пансиони (шветка маса – доручек, ручек, вечера) со вклучен превоз. Сместување во студиа и апартман со исхрана во ресторант Колосеу.

ЦЕНА: 75 евра (4.650 ден.) 

 

Во цената на  аранжманот е вкучено:

  • 3 полни пансиони
  • Превоз
  • Водство на патувањето

 

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Факултативни посети на Драч и Тирана

                                                    

                                                          ПЕРИОД 26.04. – 02.05.

Комплекс Колосеу

Поаѓање на 26 април (петок) во 16 часот од автобуска станица Авто Атом Кочани. Аранжманот се состои од 5 полни пансиони (шветка маса – доручек, ручек, вечера – шветска маса) со вклучен превоз. Сместување во студиа и апартман со исхрана во ресторант Колосеу, сместување во студиа и апартмани.

 


ЦЕНА: 99 евра (6.138 ден.)

           

Во цената на аранжманот е вкучено:

  • 5 полни пансиони
  • Превоз
  • Водство на патувањето

 

Во цената на  аранжманот не е вклучено:

  • Факултативни посети на Драч и Тирана


            Контакт 033/270-765 и 070/336-307

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука