ЕГИПЕТ ЛЕТО 2018

Cleopatra Luxury Resort 5*, Makadi Bay

Лоциран е во Заливот Макади, на 35км. од Марината во Хургада и на 30км. од Аеродром, дирекно на приватна, песочна плажа. Изобилува со содржини како 8 базени, Центар за нуркање, продавници, супермаркет, базар…
Сите соби се декорирани со топли тонови, збогатени со богати драпери и со простор за седење. Опремени се со ТВ со рамен екран и мини бар.

 

 

CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*

ПОАЃАЊЕ (C-INN)

02.ЈУЛ

09.ЈУЛ

16.ЈУЛ

23.ЈУЛ

30.ЈУЛ

06.АВГ

13.АВГ

20.АВГ

27.АВГ

03.СЕП

10.СЕП

MAKADI BAY

ВРАЌАЊЕ (C-OUT)

08.ЈУЛ

15.ЈУЛ

22.ЈУЛ

29.ЈУЛ

05.АВГ

12.АВГ

19.АВГ

26.АВГ

02.СЕП

09.СЕП

16.СЕП

ALL INCLUSIVE (AI)

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

6Н / 7Д

6Н / 7Д

6Н / 7Д

6Н / 7Д

6Н / 7Д

6Н / 7Д

6Н / 7Д

6Н / 7Д

6Н / 7Д

6Н / 7Д

6Н / 7Д

DBL STD

возрасен

495

495

505

525

535

535

535

535

525

495

495

(2+2)

1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

 

3 возрасен

465

465

475

495

505

505

505

505

495

465

465

(1+2)

Доплата за 1/1 соба

135

135

140

150

155

155

155

155

150

135

135

DBL SEA VIEW

возрасен

525

525

535

555

565

565

565

565

555

525

525

(2+2)

1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

 

3 возрасен

495

495

505

525

535

535

535

535

525

495

495

DBL BEACH FRONT

возрасен

555

555

565

585

595

595

595

595

585

555

555

(2+2)

1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

 

3 возрасен

525

525

535

555

565

565

565

565

555

525

525

FAMILY

возрасен

645

645

655

675

685

685

685

685

675

645

645

(2+2 / 3+1)

1 и 2 Дете 2-13,99

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

 

3 возрасен

615

615

625

645

655

655

655

655

645

615

615

 

CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*

ПОАЃАЊЕ (C-INN)

02.ЈУЛ

09.ЈУЛ

16.ЈУЛ

23.ЈУЛ

30.ЈУЛ

06.АВГ

13.АВГ

20.АВГ

27.АВГ

MAKADI BAY

ВРАЌАЊЕ (C-OUT)

15.ЈУЛ

22.ЈУЛ

29.ЈУЛ

05.АВГ

12.АВГ

19.АВГ

26.АВГ

02.СЕП

09.СЕП

ALL INCLUSIVE (AI)

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

13Н / 14Д

13Н / 14Д

13Н / 14Д

13Н / 14Д

13Н / 14Д

13Н / 14Д

13Н / 14Д

13Н / 14Д

13Н / 14Д

DBL STD

возрасен

789

799

829

859

869

869

869

859

819

(2+2)

1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99

265

265

265

265

265

265

265

265

265

 

3 возрасен

724

734

764

794

804

804

804

794

754

(1+2)

Доплата за 1/1 соба

262

267

282

297

302

302

302

297

277

DBL SEA VIEW

возрасен

854

864

894

924

934

934

934

924

884

(2+2)

1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99

265

265

265

265

265

265

265

265

265

 

3 возрасен

789

799

829

859

869

869

869

859

819

DBL BEACH FRONT

возрасен

919

929

959

989

999

999

999

989

949

(2+2)

1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99

265

265

265

265

265

265

265

265

265

 

3 возрасен

854

864

894

924

934

934

934

924

884

FAMILY

возрасен

1114

1124

1154

1184

1194

1194

1194

1184

1144

(2+2 / 3+1)

1 и 2 Дете 2-13,99

265

265

265

265

265

265

265

265

265

 

3 возрасен

1049

1059

1089

1119

1129

1129

1129

1119

1079

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА
*  6 / 13 ноќевања на база наведената услуга.
* Авионска карта на релација Скопје – Хургада – Скопје со можност за чекиран багаж
* Организиран трансфер аеродром – хотел – аеродром во Хургада
* Организација на аранжманот

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА
* Аеродромски и административни такси во износ од 80еур
* Патничко здравствено осигурување
* Влезна виза за Египет – за МК пасоши се добива на лице место по пристигнување, потребни се 25усд, хотелска резервација и пасош со важност од минимум 6 месеци.
* Факултативни екскурзии и други индивидуални трошоци.

 

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука