Бугарија лето 2019

Сончев брег- хотел „Arabela“ или „Club Star“

 

 

 

Цена на аранжманот: 165 евра (10 230 денари)

Термини: 

 28.07-05.08.2018 / 04.08-12.08.2018

 

Во цената на аранжманот е вклучено:

-7 комплет пансиони(појадок,ручек,вечера)

-превоз

 

 

Контакт: 070-336-307/033-270-765

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука