Еднодневна екскурзија

-СОЛУН-

Термин: 24.11.2018 година

ЦЕНА:750 денари

Поаѓање од автобуска станица Кочани, Штип и Велес

Контакт: 033/270-765 и 070/336-307

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука