Еднодневна екскурзија

-СОЛУН-

Термин:03.11.2018 година

ЦЕНА: 750 денари

Поаѓање од автобуска станица Кочани, Штип и Велес

Контакт:070/336-307, 033/270-765

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука