Еднодневна екскурзија

– Св. Јован Бигорски –

 

Термин: 11.10.2018

 

Цена: 700 денари

 

Поаѓање од автобуска станица – Кочани.

 

Контакт: 070-336-307 / 033-270-765

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука