САПАРЕВА БАЊА – Аква Клуб “Котвата”

Термин: 23.10.2018

Ц Е Н А: 600 денари

САПАРЕВА БАЊА – Аква Клуб “Котвата”располага со три големи базени за возрасни со топла минерална вода и три базени за деца.

Во цената е вклучено:
* превоз
* организација и водство на патувањето
Во цената не е вклучено:
* влезници за Аква Клуб “Котвата” за внатрешни и надворешни базенти

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука