Лето 2018

Посиди, Грција

 

Посиди е приморско место на запад на Касандра. Опкружено е со бујна вегетација која достига до златната песочна плажа и како таква ги привлекува посетителите оки посакуваат мирен одмор. Посиди може да се пофали со бројни луксузни хотели, апартмани, како и барови и ресторани низ целата плажа. Посиди го добил името по Посејдон, Олимписки бог на морето, па овде може да го посетите и Посејдоновиот храм и светилникот.

 

 Дата  Цена (во евра)
 29.04 – 06.05  93
 06.05 – 13.05  93
 13.05 – 20.05  93
 20.05 – 27.05  93
 27.05 – 03.06  110
 03.06 – 10.06  209
 10.03 – 17.06  264
 17.06 – 24.06  308
 24.06 – 01.07  331
 01.07 – 08.07  416
 08.07 – 15.07  423
 15.07 – 22.07  477
 22.07 – 29.07  477
 29.07 – 05.08  477
 05.08 – 12.08  477
 12.08 – 19.08  477
 19.08 – 26.08  415
 26.08 – 02.09  331
 02.09 – 09.09  264
 09.09 – 16.09  209
 16.09 – 23.09  110
 23.09 – 30.09  110

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука