Еднодневна екскурзија

Охрид и Вевчани

Термин: 27.05.2018

 

 

  • Посета на: Св.Наум, манастирите во Калиште и Вевчанските извори.

  • Организиран превоз од: Кочани, Виница, Штип, Овче поле и Велес.

Цена: 900 денари

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука