Лето 2018

* Неа Флогита *

Неа Флогита е препознатлива по нејзината долга и песочна плажа, убаво уреденото шеталиште, како и богатото зеленило покрај кое се поставени повеќе фонтани, паркови, ресторани, кафетерии, пицерии.

Апартман Нико и студија Нико 1 и Нико 2

-Апартманот Нико се наоѓа во близина на центарот, на 100м од плажата , и 50м од маркет. Располага со 2 спални соби и салон со целосно опремена кујна. Опремен е со безжичен интернет, телевизор и клима. Во овој апартман можат да се сместат 6 лица.
– Студијата Нико 1 и Нико 2 се наоѓаат во близина на центарот, на 100м од плажата , и 50м од маркет. Располагаат со брачен кревет и по потреба дополнителен кревет или креветче за помали деца. Опремени се со кујна, безжичен интернет, телевизор и клима. Во студијата можат да се сместат 2-3 лица.
Дата Апартман Нико (цените се во евра) Студија Нико 1 и Нико 2 (цените се во евра)
29.04-06.05  93  49
06.05-13.05  93  49
13.05-20.05  93  49
20.05-27.05  93  49
27.05-03.06  110  59
03.06-10.06  209  132
10.06-17.06  264  169
17.06-24.06  308  231
24.06-01.07  331  246
01.07-08.07 416  297
08.07-15.07  423  319
15.07-22.07  477  331
22.07-29.07  477  331
29.07-05.08  477  331
05.08-12.08  477  331
12.08-19.08  477  331
19.08-26.08  415  297
26.08-02.09  331  246
02.09-09.09  264  169
09.09-16.09  209  132
16.09-23.09  110  59
23.09-30.09 110  59

Апартмани Марија 1 и Марија 2

Апартманите Марија 1 и Марија 2 се наоѓаат во близина на центарот, оддалечени се 150 метри од плажата и 70 метри од маркет. Располагаат со една спална соба и дневна со кујна. Опремени се со клима, безжичен интернет и телевизор. Во нив можат да се сместат 4-5 лица.
Дата Апартмани Марија 1 и Марија 2 (цените се во евра)
29.04-06.05  66
06.05-13.05  66
13.05-20.05  66
20.05-27.05  66
27.05-03.06  88
03.06-10.06  154
10.06-17.06  192
17.06-24.06  246
24.06-01.07  269
01.07-08.07  331
08.07-15.07  361
15.07-22.07  361
22.07-29.07  361
29.07-05.08  361
05.08-12.08  361
12.08-19.08  361
19.08-26.08  308
26.08-02.09  269
02.09-09.09  192
09.09-16.09  154
16.09-23.09  88
23.09-30.09  88

Вила Леонидас

Вилата Леонидас се наоѓа на самата плажа и располага со:
– 5 апартмани кои имаат една спална соба со 1 брачен кревет и 1 единечен кревет и посебно кујна. По потреба може да се додаде и дополнителен кревет. Опремени се со клима, безжичен интернет и телевизор. Во овие апартмани можат да се сместат 3-4 лица.
– 2 апартмани кои имаат 2 спални соби, во едната има 1 брачен кревет и 1 единечен, а во другата соба има 2 единечни и по потреба еден дополнителен. Исто така има и посебна , целосно опремена кујна. Опремени се со клима, безжичен интернет и телевизор. Во овие апартмани можат да се сместат 5-6 лица.
Дата Апартман (3+1) , цените се во евра Апартман (5+1), цените се во евра
29.04-06.05  71  110
06.05-13.05  71  110
13.05-20.05  71  110
20.05-27.05  71  110
27.05-03.06  93  132
03.06-10.06  165  253
10.06-17.06  208  308
17.06-24.06  269  346
24.06-01.07  308  385
01.07-08.07  331  463
08.07-15.07  346  477
15.07-22.07  377  516
22.07-29.07  377  516
29.07-05.08  377  516
05.08-12.08  377  516
12.08-19.08  377  516
19.08-26.08  331  462
26.08-02.09  308  385
02.09-09.09  207  308
09.09-16.09  165  253
16.09-23.09  93  132
23.09-30.09  93  132

 

СПОДЕЛИ
Претходна понудаДионисиоу 2018
Следна понуда** Неа Плагиа **

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука