Лето 2019 – Неа Флогита

Last minute понуда – гратиси:

Во студио или апартман:

 • (2+1) – 2 плаќаат, 1 гратис

 • (2+2) – 2 плаќаат, 2 гратис

 • (3+2) – 3 плаќаат, 2 гратис

 • (3+3) – 3 плаќаат, 3 гратис

 • Во вила Марија – 2 плаќаат, 3 гратис

 

Вила “Ана Марија”

 • Апартман дуплекс број 1, за 5 лица на 30 метри од плажа. Апартманот се состои од купатило wc, голема тераса напред, кујна и две спални соби. Во едната соба еден брачен и еден единечен кревет. Во другата соба два единечни кревета. Кујна опремена за подготовка и сервирање храна и пијалоци.
 • Апартман дуплекс број 3, за 6 лица на 30 метри од плажата. Апартман се состои од купатило wc, голема тераса напред, кујна и две спални соби. Во двете спални соби по еден брачен и еден единечен кревет. Кујна опремена за подготовка и сервирање храна и пијалоци. Апартманот се наоѓа во приземје.
 • Апарман 4, 8 и 10 за 3-4 лица на 30 мерта од плажата, со поглед на море. Апартманот се состои од купатило wc , тераса, кујна посебно, соба посебно. Во соба еден брачен и еден единечен кревет. Во кујна по потреба еден помошен кревет. Кујна опремена за подготовка и сервирање храна и пијалоци. Клима и wi-fi се вклучени во цената.
 • Апартмани 2 за 3-4 лица на 30 метри од плажа, во приземје. Апартманот се состои од купатило wc, тераса, кујна посебно, соба посебно. Во соба еден брачен и еден единечен кревет. Во кујна по потреба еден помошен кревет. Кујна опремен за подготовка и сервирање храна и пијалоци. Клима и wi-fi се вклучени во цената.
 • Апартман 11 за 3-4 лица на 30 метри од плажа, со поглед позади. Апартманот се состои од купатило wc,тераса, кујна посебно, соба посебно. Во соба еден брачен и еден единечен кревет. Во кујна по потреба еден помошен кревет. Кујна опремена за подготовка и сервирање храна и пијалоци. Клима и wi-fi се вклучени во цената.

Вила “Аргитис”

 • Апартман за 4-5 лица на 30 метри од плажа, со поглед на море. Апартманот се состои од купатило wc, тераса, соба со брачен кревет, кујна, трпезарија, салон. Во салонот тросед на развлекување и една фотеља на развлекување. Кујна опремена за подготовка и сервирање храна и пијалоци. Апартманот се наоѓа на 2 спрат.

Вила “Вула”

 • Апартман ВУЛА 1 за 4 лица. Се наоѓа во Флогита на 80-100 метра од плажа. Содржи спална со брачен кревет. Во дневната има еден кревет на развлекување. Кујната е опремена за подготовка и сервирање на храна и пијалоци. Клима и wi-fi се вклучени во цената. Апартманот се наоѓа на приземје со преубав двор.
 • Апартман Вула 2 за 6 лица. Се наоѓа на 80-100 метри од плажа. Содржи спална со брачен кревет и една фотелја на развлекување. Во дневната има два единечни кревети и еден кревет на развлекување. Можност да се додаде еден дополнителен кревет. . Кујната е опремена за подготовка и сервирање на храна и пијалоци. Клима и wi-fi се вклучени во цената. Апартманот се наоѓа на приземје со преубав двор.

Вила „Нико“

 • Студио Нико 1, за 2-3 лица се наоѓа на 100м од плажа во Флогита. Има еден брачен и еден помошен кревет. . Кујната е опремена за подготовка и сервирање на храна и пијалоци. Клима и wi-fi се вклучени во цената. Студиото се наоѓа на приземје.
 • Студио Нико 2, за 2-3 лица се наоѓа на 100м од плажа во Флогита. Има еден брачен и еден помошен кревет. . Кујната е опремена за подготовка и сервирање на храна и пијалоци. Клима и wi-fi се вклучени во цената. Студиото се наоѓа на приземје.
 • Апартман Нико 3 , за 4-6 лица (4 возрасни + 2 деца), на 100м од плажа. Апартманот се состои од 2 спални соби и еден тросед на развлекување во салонот. Кујна опремена подготовка и сервирање на храна и пијалоци. Клима и wi-fi се вклучени во цената. Апартманот се наоѓа на приземје.

Вила „Марија“

 • Апартмани Марија 1 и Марија 2 се наоѓаат во Флогита. За 4-5 лица. Се наоѓаат на 250м од плажа. Еден брачен кревет во соба. Кревет на развлекување и една фотелја на развлекување (или помошен кревет) во трепезарија. Кујна опремена за подготовка и сервирање храна и пијалоци. Тераса напред и позади.

 Вила „Елена“

 • Апартман за 5 лица. Се наоѓа во Флогита на 150 метри од плажа. Содржи спална соба со брачен кревет, во дневната има еден единечен кревет и тросед на спуштање. Кујна опремена за подготовка и сервирање на храна и пијалоци. Поседува машина за перење на алишта. Клима и wi-fi се вклучени во цената. Апартманот се наоѓа на приземје со преубав двор.

Вила „Кози“

 • Апартман бр. 4 за 6 лица, на 30 метри од плажа. На 2 спрата со прекрасен поглед на море. Апартманот содржи wc, голема тераса напред, кујна и 2 спални соби. Во двете соби има по еден брачен и еден единечен кревет. Кујна опремена за подготовка и сервирање на храна и пијалоци.
 • Апартман бр.6 за 5 лица, на 30 метри од плажа со поглед на море. Апартманот содржи wc, голема тераса напред, кујна и две спални соби. Во едната соба има еден брачен и еден единечен кревет, а во другата два единечни кревети. Кујна опремена за подготовка и сервирање на храна и пијалоци. Апартманот се наоѓа на 3-ти спрат.

 

 

 

 

 

 

Цените се за наем на апартман од вечер без превоз

 

 Услови:

За деца од 2 до 12 години со 2 возрасни лица бесплатно сместување, превоз 25

– За трето лице над 12 години бесплатно сместување, превоз 35

Цена за повратен автобуски билет е 35 а за деца до 12 години е 25

-Дозволено е сместување на лица, согласно предвидениот капацитет.

– Сместувањето е првиот ден, после 14:00 по локално време, а собите ги напуштате последниот ден во 9:00 по локално време. При сместувањето влегувате во чисти соби, но завреме на престојот, сами се грижите за одржување на хигиената. По завршување на вашето летување, должни сте да го оставите студиото или апартманот во пристојна (чиста) состојба.

-Користење на клима уредот е уклучено во цена. Сопственикот на цилата има право да реагира и да ја ускрати оваа услуга, доколку го оставите апаратот да работи во време кога сте надвор од апартманот.

-Во случај на причинета штета за време на престојот, корисникот ја надоместува штетата на сопственикот на вилата, на лице место.

-За резервација се уплаќа 20-30% во денарска противредност (1€=62ден.).Остатокот се плаќа на лице место. На лице место плаќате и туристичка такса (0,5€ од вечер за апартман до 5 лица или 1€ од вечер за апартман за 6 или повеќе лица.

– Во случај на откажување на резервација:

* Повеќе од 30 дена од почетокот на вашиот одмор, Ви се надоместуваат 100% од уплатените средства.

* 15 до 30 дена од почетокот на вашиот одмор, Ви се надоместуваат 50% од уплатените средства.

* 0 до 15 дена, агенцијата ги задржува уплатените средства.

 

 

 

 

 

 

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука