КОСОВО

Шопинг во Outlet center – Косово

Outlet center – Косово е најголемиот outlet во Косово и се простира на површина од 4000м² каде што можете да ги најдете сите познати брендови на едно место.

Термин: 11.11.2018 и 18.11.2018

Цена: 650 денари

Поаѓање од:

-Кочани во 07:00ч

-Штип во 07:30ч

-Велес во 08:00ч

-Скопје во 09:00ч

Контакт: 033/270-765 и 070/336-307

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука