* Еднодневни екскурзии во април и мај – во странство *

 

 

– НИШ –

Термин: 15.04.2018

  • Посета на Нишка тврдина, череп кула, центарот на Ниш и Нишка бања.

  • Цена: 850 денари

———————————————————————————————————————————————

 

МЕТЕОРИ

Термин: 27.05.2018

  • Посета на голем Метеорон, Агија Параскеви и работилницата за икони во Каламбака

  • Цена: 1400 денари

———————————————————————————————————————————————

ЛEСКОВАЦ

Термин: 29.04.2018

 

  • Посета на Св. Прохор Пчински и центарот на Лесковац

  • Цена: 750 денари

———————————————————————————————————————————————

ЛУТРАКИ И ВОДЕН

Термин: 13.05.2018

  • Цена: 1000 денари

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука