* Еднодневни екскурзии во април и мај – во Македонија *

КРУШЕВО

Термин: 22.04.2018

  • Посета на Св.Преображение, Македониумот и спомен куќата и гробот на Тоше Проески

  • Цена: 750 денари

———————————————————————————————————————————————

ОХРИД

Термин: 20.05.2018

  • Посета на Св.Наум и Билјанини извори

  • Цена: 1000 денари

———————————————————————————————————————————————

ПРИЛЕП

Термин: 06.05.2018

  • Посета на Св.Преображение Зрзе, Могила, Маркови кули и центарот на градот

  • Цена: 650 денари

_____________________________________________________________________________________________________

СВ.ЈОВАН БИГОРСКИ

Термин:22.04.2018

  • Поаѓање од автобуска станица Кочани

  • Цена: 750 денари

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука