24-ти мај

*Драч, Албанија*

23.05.2018-27.05.2018

1 ден. Поаѓање од автобуска станица Кочани,патување кон Драч со попатни паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во утринските часови.
2 ден.  Ручек. Факултативна посета на Драч. Вечера. Ноќевање.
3 ден. Појадок. Факултативна посета на Тирана. Ручек. Вечера. Ноќевање.
4  ден.Појадок.Ручек.Вечера.Ноќевање
5 ден. Појадок. Слободно попладне. Поаѓање кон Кочани во 19:00 часот.
6 ден. Пристигнување во утринските часови.

 

Цена на аранжманот: 70 евра (4340 денари)

Во цената  е вклучено:
-3 полни пансиони
-превоз
-организација и водство на патувањето

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука