Велигден

-Драч, Албанија-

05.04.2018(чеврток)Поаѓање од автобуска станица Кочани. Патување кон Драч со попатни паузи за одмор и царински формалности.
06.04.2018(петок)
Сместување во хотел Бесани. Ручек. Слободно попладне за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.
07.04.2018(сабота)-Појадок.
Разгледување на Драч. Ручек. Во вечерните часови посета на црквата Св. Павел во Драч. Вечера. Ноќевање.
08.04.2018(недела)– Појадок.
Слободно време за индивидуални активности. Ручек. Можност за организирање на забава во договор со групата. Вечера. Ноќевање.
09.04.2018(понеделник)– Појадок.
Тргнување на групата кон Македонија со попатни паузи за одмор и царински формалности.

Цена на аранжманот: 70 евра ( 4340 денари)

Во цената на аранжманот е вклучено:
Превоз
– 3 полни пансиони во хотел Бесани
– Водство на патувањето
Во цената на аранжманот не е вклучено:
 Патничко осигурување

 

Повеќе информации на телефоните: 033-270-765 / 070-336-307

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Внесете коментар!
Внесете го вашето име тука