ПРОМОЦИИ

ОДБЕРЕТЕ ЈА НАЈДОБРАТА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ВАС

Hotel Maraya 3*

Банско Банско-Зимо Бугарија Бугарија зима Европа Промоции

Релаксирачки

Сместен во подножјето на Пирин планина хотелот „Мараја“ е едно неповторливо место за одмор и релаксација, кое му овозможува на секој посетител спокој, слобода и хармонија, која ја носи во себе.

MORE INFO

Hotel „Casa Karina“ 3*

Банско Банско-Зимо Бугарија Бугарија зима Европа Промоции

Релаксирачки

Хотел „Radinas Way“ 4*

Боровец Боровец-зимо Бугарија Бугарија зима Европа Промоции

Релаксирачки

Парк хотел „Пирин“ 5*

Бугарија Бугарија зима Европа Промоции Сандански Сандански-зимо

Луксузни Релаксирачки

Grand hotel Velingrad 5*

Бугарија Бугарија зима Велинград Велинград-зимо Европа Промоции

Релаксирачки

Aquilon Residence & Spa

Бања Бања-зимо Бугарија Бугарија зима Европа Промоции

Релаксирачки

Нов хотел со апартмани во срцето на преубавата планинска долина ви ја нуди најдобрата комбинција од СПА третмани, лечење со топла минерална вода и одмор со активно спорутвање

MORE INFO

ЛЕТО 2016

ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СЛЕДНА ДЕСТИНАЦИЈА

Истражи ја Грција

Повеќе

Истражи ја Бугарија

Погледни

Истражи ја Албанија

Погледни

Истражи ја Турција

Погледни

Истражи ја Црна Гора

Повеќе

PACKAGES

BEST TRAVEL PACKAGES

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

23 Октомври – ДРВЕН ГРАД-ВИШЕГРАД-САРАЕВО – МОСТАР

99

ЕУР

MORE INFO

Aquilon Residence & Spa

Нов хотел со апартмани во срцето на преубавата планинска долина ви ја нуди најдобрата комбинција од СПА третмани, лечење со топла минерална вода и одмор со активно спорутвање

35

ЕУР

MORE INFO

Grand hotel Velingrad 5*

42

ЕУР

MORE INFO

Hotel Maraya 3*

Сместен во подножјето на Пирин планина хотелот „Мараја“ е едно неповторливо место за одмор и релаксација, кое му овозможува на секој посетител спокој, слобода и хармонија, која ја носи во себе.

19.50

ЕУР

MORE INFO

Hotel „Casa Karina“ 3*

23,50

ЕУР

MORE INFO

Hotel „Trinity“ 4*

19,50

ЕУР

MORE INFO

Murite Club Hotel 4*

ЗЛАТНА НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ПЛАНИНСКИ КЛУБ ХОТЕЛ ЗА 2012 ГОДИНА

20

ЕУР

MORE INFO

Авто Атом

  •   Димитар Влахов б.б. Кочани

  •    033 270 765

  •    contact@avtoatom.com.mk

         

За нас

Авто Атом ДОО Кочани приватна компанија основана во 2002 година, сместена во центарот на град Кочани. Основната дејност на компанијата е превоз на патници во земјава и страство со што располага со сопствена автобуска станица, поседува модерни високотуристички и патнички автобуси.

Контактирајте не